Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Marin, revenire spectaculoasă în televiziune: Cu cine a semnat

andreea marin

Bombă pe piaţa televiziunilor din România. Zâna surprizelor se pregăteşte de un come-back de senzaţie. Andreea Marin a anunțat că revine în televiziune, cu o emisiune despre femei. Vedeta va realiza un program care va fi difuzat duminică seara la Televiziunea Română.

Citeşte şi: Partidul lui Gabriel Oprea joacă tare: Riscă un conflict dur cu cei din PSD

"Pregătesc o emisiune TV. În trei săptămâni și jumătate revin în televiziune, la televiziunea națională", a declarat Andreea Marin la emisiunea Răi da' buni, realizată de Mihai Morar la Antena Stars.

Din informațiile paginademedia.ro emisiunea nu va fi plătită de TVR, ci își va asigura singură finanțarea. Fosta "zână a surprizelor" a vorbit despre formatul noii emisiuni, care s-ar putea numi Prețuiește viața. "E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample și ca locație și cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup și suflet. Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara și va fi despre alegerile pe care le faci în viață, despre sănătate, nutriție, design interior, despre călătorii. Titul de lucru al emisiunii este în momentul de față Prețuiește viața. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi și un pic de reality-show și informație pentru o viață mai bună", a mai povestit Andreea Marin.

Citeşte şi: Sala de judecată dăunează grav sănătăţii: Primarul Bacăului, în stare gravă / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.