Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Pora îl distruge pe Ion Cristoiu, după interviul cu Sebastian Ghiță: 'Numai unul de talia lui putea să screamă așa o căcărează de oaie'

andreea pora

Jurnalista Andreea Pora critică în termeni extrem de duri, într-un editorial pentru Revista 22,  interviul luat de Ion Cristoiu fugarului Sebastian Ghiță. Mai exact, Pora se referă la episodul în care Sebastian Ghiță îi arată doar lui Cristoiu poza cu Kovesi.

„Dacă nu exista, Cristoiu trebuia inventat. Spre deosebire de ceilalți născători de minciuni moarte la naștere, el e ”maestru”. Or, numai unul de talia lui putea să screamă din”bomba care va zgudui” și ” dezvăluirea care va cutremura” așa o căcărează de oaie.

Simona Halep certată de antrenor în timpul partidei cu japoneza Osaka: 'Ce se întâmplă? Nu eşti tu, nu este jocul tău'

Pe care să încerce s-o vândă pe post de trufă. Nu i-a mers. Până și ortacii din studiouri aveau gurile pungite. Cum ”maestrul” n-are harul povestirii, iar poza  din telefonul lui Ghiță trebuia descrisă, lucrurile au intrat pe o linie moartă. Cică în fundal se văd niște butoaie, iar în prim plan, Kovesi,  Ghiță socrul și Ghiță ginerele, luna noiembrie 2012. Cam puțin pentru o făcătură atât de mare. În perioada cu pricina Kovesi era la Bruxelles, detașată chiar de Ponta.  Gurile gurile rele spun că în episoadele următoare ”maestrul” va desena fotografia, că Andronic  îi plătește deja lecții de desen.  Plicticoșenie mare până când îi va ieși ceva cât de cât apropiat de realitatea din telefon.  Vă dați seama, dacă și Daniel Dragomir a spus ofticat că totul arată ca ”o răfuială între găști”. De cartier, că mafioții au ceva mai mult ștaif, imaginație  și expertiză.

Ce sa facem, asta-i Românica centenarului: răfuiala derbedeilor cu bani și a ”maestrilor” cumpărați la tarabă, cu ”statul paralel”!”, scrie Andreea Pora pentru Revista 22.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.