Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Rotaru şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti, Ştefania Stoica a semnat pentru CS Rapid

prosport.ro
handbal

Coordonatoarea Andreea Rotaru şi-a prelungit contractul cu echipa feminină de handbal CSM Bucureşti pentru încă două sezoane, a anunţat clubul, marţi, pe site-l său oficial.

Andreea Rotaru, 29 de ani, s-a apucat de handbal la CS Dinamo şi a mai fost legitimată la Corona Braşov (2010-2017), SCM Craiova (2017-2018), SCM Râmnicu Vâlcea (2018-2019) şi Gloria Buzău (2019-2022). În 2022 a semnat cu CSM Bucureşti, iar evoluţiile sale au convins conducerea echipei, astfel că va evolua pentru ''tigroaice'' încă două sezoane, potrivit Agerpres.

Rotaru a evoluat pentru naţionalele de junioare, tineret şi senioare ale României şi este vicecampioană mondială universitară în 2016, an în care a jucat şi semifinalele Cupei EHF, competiţie pe care a câştigat-o apoi în 2018.

Având în palmares şi titlul de campioană în Liga Florilor, Cupa României şi Supecupa României, Andreea Rotaru speră la rezultate cât mai bune şi în EHF Champions League. ''Sunt foarte fericită că pot continua alături de CSM Bucureşti. Mă simt foarte bine aici şi sper că ne vom îndeplini toate obiectivele. Hai CSM!'', a declarat Andreea în momentul semnării.

În schimb, CSM Bucureşti o va pierde pe talentata Ştefania Stoica, interul stânga alegând să joace la CS Rapid din vară, potrivit paginii de Facebook a vicecampioanei României.

Stoica a fost convocată la lotul naţional la cadete, junioare şi tineret.

Din 2020, Ştefania Stoica evoluează la echipa de senioare a CSM Bucureşti, iar în această ediţie de Liga Campionilor, a avut evoluţii foarte bune, marcând până acum 12 goluri.

Palmaresul său cuprinde două titluri de campioană naţională, în 2021 şi 2023, două Cupe ale României, în 2022 şi 2023, două Supercupe ale României, în 2022 şi 2023.

Conducerea CSM Bucureşti a anunţat în această toamnă prelungirea contractelor Cristinei Neagu şi Crinei Pintea, precum şi transferurile extremei stânga daneze Emma Friis (Ikast) şi portarului Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea), valabile din vara viitoare.

La rândul său, CS Rapid a anunţat luni transferul centrului muntenegrean Milena Raicevic, ''o adevărată legendă a handbalului'' din ţara sa, din sezonul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.