Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu a găsit REZOLVAREA: 'Dacă rămân doze de vaccin, să fie sunate persoane pe 'criterii etice'

vaccinare

Autoritățile sanitare nu recomandă risipirea dozelor de vaccin care rămân nefolosite în centrele de vaccinare. Andrei Baciu recomandă să fie sunate persoane pe „criterii etice”, anunță MEDIAFAX.

Întrebat miercuri la Digi24 ce trebuie să facă cei din centrele de vaccinare unde rămân vaccinuri, în caz că nu se prezintă cineva, vicepreşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor de vaccinare, Andrei Baciu, a răspuns că este important să țină cont de „criteriile etice”.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

„Avem doze limitate de vaccin, evident că nu ne dorim să le aruncăm. Este important să le utilizăm, dar la fel de important este să le utilizăm corect cuiva care face parte din etapa a doua. Cred că în fiecare centru de vaccinare s-a întâmplat deja o astfel de situație, să nu poată fi prezente toate persoanele care au fost programate”, a afirmat Baciu.

Întrebat dacă centrele de vaccinare pot suna o persoană din etapa a treia dfe vaccinare, în situația în care nu găsesc pe nimeni din etapa a doua, Baciu a răspuns doar că îi este foarte greu să creadă că din 6 milioane de persoane nu se găsește una care se încadrează în etapa a doua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.