Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu anunță cifrele VACCINĂRII în ziua cu recordul de infectări: A fost aglomeraţie în toate centrele din ţară

Facebook
Andrei Baciu

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu anunţă că, pe parcursul zilei de marţi, peste 25.600 de persoane au primit doza a treia de vaccin anti-COVID-19, în timp ce numărul persoanelor vaccinate cu prima doză a trecut de 20.200. "Dacă oprim răspândirea virusului vom avea mai puţine restricţii şi mai multe activităţi economice şi sociale deschise", subliniază el, potrivit news.ro.

"Cele mai recente cifre! S-au împlinit 9 luni de la administrarea primei doze de vaccin anti-covid în România. Astăzi am dat startul unei noi etape, iar românii care au mai mult de 6 luni de la încheierea schemei primare au putut să facă doza cu numărul 3. A fost aglomeraţie în toate centrele din ţară şi mă bucur că în fiecare zi vedem că sunt tot mai multe persoane care aleg să se imunizeze prin vaccinare", a afirmat Andrei Baciu, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că datele din centrele de vaccinare arată că sunt deja 25.608 de persoane vaccinate cu doza 3 şi 20.245 de persoane vaccinate cu prima doză, marţi.

De asemenea, în ultimele ore s-au programat în platforma #RoVaccinare 39.055 de persoane pentru vaccinul Pfizer/BioNTech şi 2.806 persoane pentru Moderna.

"Dacă oprim răspândirea virusului vom avea mai puţine restricţii şi mai multe activităţi economice şi sociale deschise. Reuşim împreună!", a conchis Baciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.