Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu, despre solicitarea lui Cîțu după acuzațiile USR PLUS: 'Căutăm dovezi care intră sub definiția mai abstractă a mafiei'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Valeriu Gheorghiță Andrei Baciu

Secretarul de stat în MS Andrei Baciu a dezvăluit duminică, la Antena3, că premierul Florin Cîțu a solicitat să fie publicate toate contractele, plățile și numirile făcute anul acesta în Ministerul Sănătății pentru a vedea dacă există mafie. Amintim că mai mulți parlamentari și europarlamentari USR PLUS au acuzat că premierul Cîțu a cedat presiunii mafiei din sănătate și l-a demis pe Vlad Voiculescu.

„Florin Cîțu mi-a solicitat ca până mâine să avem următoarele date tocmai pentru a investiga aceste aspecte legate de mafia din sănătate: toate contractele și toate plățile în acest an, vom investiga toate numirile făcute. Vom vedea dacă există dovezi. Oamenii așteaptă de la noi transparență totală. Am solicitat datele de la Ministerul Sănătății și mâine le vom avea. Căutăm dovezi care intră sub definiția mai abstractă a mafiei. Solicitarea a fost făcută de Florin Cîțu. O vom duce fără ezitare și fără întârziere la îndeplinire. Pilonul principal al acestei guvernări este transparența totală. Dacă există neclarități, lucruri care se încadrează sub umbrela mafiei din sănătate, să poate fi scoase la lumină”, a anunțat Andrei Baciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.