Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu, după ce a fost votat preşedinte interimar la PNL Sector 3: E o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios

dcnews.ro
Andrei Baciu

Andrei Baciu a precizat că votarea sa de către conducerea PNL la şefia interimară a filialei liberale Sector 3 este „o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios”, anunță news.ro.

„Mulţumesc preşedintelui PNL, premierul Nicolae Ciucă, şi colegilor din Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal pentru încrederea de a mă vota pentru Preşedinţia organizaţiei PNL Sector 3. Este atât o mare onoare cât şi o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios. Mă bazez atât pe experienţa personală de 7 ani în Partidul Naţional Liberal, cât şi pe experienţa guvernamentală din ultimii ani”, a scris Andrei Baciu, miercuri pe Facebook.

El a mai spus că vrea să facă echipă bună cu toţi colegii liberali din organizaţia de sector şi din întreaga Capitală.

„Mă uit cu încredere la ce putem construi împreună, o Românie liberală şi puternică în Uniunea Europeană”, a adăugat Baciu.

Biroul Politic Naţional al PNL a decis, miercuri, desemnarea secretarului de stat Andrei Baciu ca interimar la şefia filialei PNL Sector 3, iar deputatul Gigel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar la PNL Gorj, în locul lui Dan Vîlceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.