Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu explică incidentul de la Spitalul din Pitești: Cel mai important este că niciun pacient nu a avut de suferit

Facebook
Andrei Baciu

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Andrei Baciu a afirmat duminică, în legătură cu incidentul petrecut la Spitalul Judeţean Piteşti, unde a fost fum într-unul dintre saloanele în care sunt trataţi pacienţi cu coronavirus, că cel mai important lucru este că niciun pacient nu a avut de suferit.

Citește și: S-a dat ALARMA DE INCENDIU într-un spital județean cu bolnavi COVID-19: Primii care au intervenit au fost medicii

Andrei Baciu a fost întrebat duminică, la Constanţa, despre incidentul de la Spitalul Judeţean Piteşti, informează News.ro.

“În cursul dimineţii la ora 4 a fost o chestiune legată de o priză, nu a fost o flamă. Nu ştiu toate detaliile. Cel mai important este că niciun pacient nu a avut de suferit”, a explicat Andrei Baciu.

El a precizat că se află în derulare un proiect al Ministerului Sănătăţii pentru verificarea instalaţiilor de gaze şi a celor electrice din unităţile medicale din întreaga ţară.

Un incident a avut loc în Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde personalul a sesizat fum într-unul dintre saloanele în care sunt trataţi pacienţi cu coronavirus. Angajaţii au scos din priză un prelungitor care alimenta un concentrator de oxigen, find evitată producerea unui incendiu.

”Precizăm că în această dimineaţă, în Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime, dar nici cu pagube materiale. În jurul orei 4: 30, într-unul din saloanele în care sunt trataţi pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus a fost semnalat miros de fum. Cadrele medicale au acţionat imediat. Prelungitorul care alimenta cu electricitate un concentrator de oxigen a fost scos din priză şi, astfel, evitată producerea un incendiu”, a transmis, duminică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşt, Cristina Cazacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.