Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu, primit la Casa Albă: Cu cine s a întâlnit secretarul de stat din Ministerul Sănătății / Foto

Ankit Mathur Andrei Baciu

Andrei Baciu, primit la Casa Albă: Cu cine s a întâlnit secretarul de stat din Ministerul Sănătății

Aflat de câteva zile în Statele Unite ale Americii, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a avut o serie de întâlniri, la cel mai înalt nivel.

Liderul PNL Sector 3 a discutat cu Andrea Palm, numărul doi din cadrul Departamentului de Sănătate al Statelor Unite ale Americii, 'despre soluțiile folosite după o perioadă mai mult decât complicată din punct de vedere medical și sanitar nu doar pentru SUA sau România, dar pentru întreaga omenire', așa cum a punctat acesta pe pagina sa de Facebook.

Andrei Baciu a avut întâlniri și la Capitoliul Statelor Unite ale Americii, una dintre ele fiind cu Kim Schrier, membră a Congresului american, cunoscută pentru activitatea sa focusată pe reducerea obezității în rândul copiilor.

Andrei baciu, întâlnire cu managerul serviciului digital al Statelor Unite ale Americii

La Casa Albă, la Eisenhower Executive Office Building, secretarul de stat a discutat cu Ankit Mathur, cel care este managerul serviciului digital al Statelor Unite ale Americii.

"În domeniul sănătății am discutat despre cum lucrează serviciul digital de la Casa Albă cu Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, dar și cu autoritățile medicale pentru a putea oferi cetățenilor și pacienților tot ceea ce oferă nou tehnologia și știința.

Digitalizarea este cea care a transformat lumea, așa cum o știam acum câteva decenii. E important să facem față provocărilor care vin odată cu tranziția digitală, inclusiv cele din domeniul medical.”, a anunțat Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.