Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru anunță că PSD va câștiga alegerile locale și parlamentare: Guvernul PNL ARE OBLIGAȚIA sa repare situația asta

digi24.ro
andrei caramitru

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, atenționează că PSD va câștiga alegerile locale și parlamentare dacă legislația electorală nu se schimbă.

"Eu atât va spun. Dacă legile electorale nu se schimba - câștiga PSD la locale și parlamentare, orice am face. Pentru ca sunteți toți cetățeni de mâna a doua - votul vostru nu contează la alegerile astea.

- Diaspora e cel mare “județ” (populație și voturi). Dar are doar 2 senatori și 4 deputați, mai putin decât Teleorman, cât cel mai mic județ

- Ilfov e de 50% ori mai mare decât Teleorman (populație și voturi). Însă are același număr de senatori (2) și deputați (5).

Pe scurt - dacă ești in județ PSD-ist: ești tare. Votul tău face cât al unui om și jumătate din alte județe, și de 10 ori cât al unui om din diaspora.

Așa ca - putem și noi și PNL sa facem oricâtă campanie, voi sa votati cât vreți, ca regula de un om un vot nu se pune. Și vom pierde din cauza nenorocirii asteia, care încalcă clar și direct constituția.

Ba mai mult - aproape 1 milion nici nu pot vota. Ca nu au “buletin” (pe care nu îl poți obtine decât dacă proprietarul vrea sa accepte asta, și nu au de ce sa vrea, nu ii obliga nimeni).

Guvernul PNL ARE OBLIGAȚIA sa repare situația asta. Un om - un vot!!!! Este absolut esențial !!!!!", scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.