Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru APLAUDĂ ieșirea lui Nicușor Dan: Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME

National.ro
caramitru andrei

Jigniri pe bandă rulantă aduse de Andrei Caramitru Gabrielei Firea, Danel Budeanu și Oanei Lovin, după ce dezvăluirile făcute în spațiul public privind traficul de influență făcut de Nicușor Dan pentru un controversat om de afaceri.

TOPUL ELITELOR: București, Ilfov și Timiș sunt cele mai puternice județe din România în fucție de cifa de afaceri

 

"Nicusor Dan a sintetizat perfect. Da - Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME. Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande, promovate de “sponsorii” lor interlopi - toți știm de ce si pentru ce fel de servicii. Si sa nu uităm - Budeanca e nașa celeilalte mari panarame, Udrea. Băsescu normal ca o ajuta pe Firea - el a promovat cel mai mult panaramele in politica - omul e obsedat de whisky si de panarame. E atât de obsedat de panarame că a ajuns si el o panaramă masculină alcoolizată acum la Bătrânețe.

Așa ca haideți sa scăpăm de panarame duminică. Si e ușor si suntem foarte aproape. Se poate. Votăm - ia doar 20 de minute", scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.