Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru aruncă în aer dosarul lui Kovesi: 'Țiriac are de dat explicații'

andrei caramitru

Dosarul în care fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost pusă sub învinuire pentru comiterea a trei infracţiuni, este interpretat într-o manieră... originală. Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, sugerează că Ion Țiriac este practic cel care a luat mită de la Sebastian Ghiţă şi astfel el are de dat explicaţii, iar Kovesi nu ar avea "nicio treabă".

La un pas să fie exclus din PSD, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu anunță că candida la președinția PSD București: 'Așa să-mi ajute Dumnezeu'

"Dl. TIRIAC - AVEM PROBLEME CU GHIȚĂ???

Ghiță minte cu nerușinare - faimosul drum de repatriere al infractorului Nicolae Popa a fost plătit de Poliție (g4media a publicat documentele azi).

Dacă însă ar fi adevărat ce spune Ghiță - conform declarației lui banii nu au mers la Kovesi ci la Țiriac care deține avionul. Atunci nu Țiriac a luat mită de la Sebi ??? Eu așa înțeleg. Țiriac are de dat explicații . Kovesi nu are nici o treabă", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Andrei Caramitru ignoră faptul că, potrivit Codului Penal, în acest context, Ion Ţiriac nu poate fi subiect activ al infracţiunii de luare de mită.

Reamintim că Laura Codruţa Kovesi a fost pusă vineri sub acuzare pentru comiterea a trei infracţiuni: luare de mită, abuz în serviciu şi mărturie mincinoasă. Învinuirea are loc în dosarul penal deschis după denunţul lui Sebastian Ghiţă privind modul în care a fost adus în ţară Nicolae Popa, fostul director al FNI, din Indonezia unde se sustrăgea executării pedepsei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.