Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru (USR), atac FĂRĂ PRECEDENT la Klaus Iohannis: este evident BLATUL cu Vasilica Dăncilă

Digi24
caramitru andrei

Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, iar în prezent membru în comisia USR-PLUS care elaborează programul de guvernare al alianţei, afirmă, într-o postare pe Facebook, că devine evident că preşedintele Klaus Iohannis şi-o doreşte pe Viorica Vasilica Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, concluzia sa fiind că ”blatul, slăbiciunea şi USL-ul sunt parte a “ambţtioasei” “Românie normală” pe care ne-o propune” preşedintele.

Citește și: Radu Tudor, tablou de COȘMAR, după măsurile luate de Guvern: 5 GIGANȚI vor să plece din România

”Devine evident că preşedintele Iohannis şi-o doreşte pe Vasilica în turul 2. Nu spun eu, o spun toţi comentatorii şi analiştii independenţi. Toţi. Inclusiv cei mai degrabă favorabili PNL-ului. De ce? Pentru că aşa câştigă sigur. Care e costul? Creşterea PSD-ului. În turul 2 o să ia un 35-40 la sută. E foarte trist şi un semn uriaş de slăbiciune”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

În opinia sa, dacă ar fi fost un candidat curajos, cu viziune, cu capacitate de mobilizare, Iohannis ”ar fi câştigat lejer în faţa oricui (are imensul avantaj că e în funcţie) şi ar fi susţinut pentru turul 2 partidul cu care şi-ar fi dorit să facă reforme reale, respectiv USR/PLUS). şi ar fi ţintit o supra-majoritate în parlament anul viitor, formată din USR, PLUS şi PNL, de două treimi, cu care să schimbe Constituţia.

”Insă blatul, slăbiciunea şi USL-ul sunt parte a “ambiţioasei” “Românie normală” pe care ne-o propune. Sistemul. Aşa cum e el acum. Nu-i nimic. Vasilica nu va intra în turul 2 oricum. Şi atunci vom vedea, în faţa unui candidat USR fără complexe, că Impăratul e gol”, conchide Caramitru, referindu-se la alianţa PNL- PSD din 2011, sub denumirea de Uniunea Social-Liberală, destrămată în 2014 şi la sloganul electoral al lui Klaus Iohannis, ”Pentru o Românie normală”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.