Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru, derapaj la adresa votanților PSD: Proști de bubuie! Leneși și plini de ură

Digi24
caramitru andrei

Membru al USR, Andrei Caramitru, susține că votanții PSD sunt ”leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. El susține că doar acești oameni votează cu ”demenți populiști”.

Citește și: Ne așteaptă o iarnă de COȘMAR: agricultura românească s-a PRĂBUȘIT și producția este la nivel de avarie

”Cine Votează PSD? Cine Votează in celelalte tari cu dementi populiști ?

Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva intr-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educatie, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur - atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei.

Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează in IT, sa pedepsească intelectualii. Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație - oculta ii vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu înțeleg ei - sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De prosti ce sunt. Și atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(2) sunt leneși. Dacă ar vrea - ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine plătite. In orașele mari sau in străinătate. Ar putea sa învețe o nouă meserie. Dar nu și nu - că e greu domne. Sa ni se dea ! Pai de ce sa vi se dea? Mergeti la muncă ! De asta ii respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel in străinătate - aia muncesc cinstit - dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD.

Leneși și proști. Dar multi. De asta trebuie sa ieșim toți la vot de fiecare data ca altfel ajungem rău de tot.”, scrie Andrei Caramitru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.