Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru, despre USR și Reper: Sunt praf complet! Nu înțeleg nimic sărmanii!

andrei caramitru

Fost consilier al lui Dan Barna pe vremea când acesta era liderul USR, Andrei Caramitru, lansează un atac dur la adresa USR și Reper. El arată că oamenii din cele două partide ”sunt praf sărmanii” și nu înțeleg nimic.

”Uite va zic o chestie. Ca m-am supărat si enervat.

Dacă credeti ca salvarea vine de la usr sau reper mergeți la alta pagina. Am lucrat cu ei. Sunt praf complet nu înțeleg nimic sărmanii. si oricum sunt la 9% usr si 0% reper deci cum dzeu sperati ca pot schimba ceva astia vai de capul lor, nu știu .

Daca credeți ca salvarea vine de la un om providențial ceva un fel de Superman geniu. Sau 100 de “specialisti” care vin de undeva. Va opresc. Asa ceva pur si simplu nu exista. E o nebunie, o iluzie.

Conteaza - acum - un singur lucru. Sa ne punem împreuna toti oamenii ok din țara asta. Ca suntem pro sau anti BOR. Progresisti sau conservatori. Pro sau anti diverse partide (mai puțin aur care e o mizerie absoluta putinista).

Si sa încercam sa alegem împreuna drumul bun (care e pro-SUA si Intermarium, ca sa fiu super clar pentru ce militez). Si sa impunem respect fata de noi, sa nu acceptam ca cineva oricine sa își bată joc de noi vreodată. Nici astia de la butoane de la noi - nici aia din afara, ca sunt ruși sau austrieci sau polinezieni. Nimeni nu are dreptul asta. Punct.”, scrie Andrei Caramitru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.