Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru devine agent electoral pentru PSD: Adrian Năstase mobilizează electoratul social-democrat după derapajul lui Caramitru

National.ro
caramitru andrei

Afirmaţiile jignitoare făcute de Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, la adresa votanţilor PSD, se transformă într-im factor mobilizator pentru electoratul social-democrat. Fostul premier Adrian Năstase invocă şi el derapajul lui Caramitru pentru a îndemna votanţii PSD să se prezinte la urne pe 6 decembrie.

  • Andrei Caramitru a scris pe Facebook că votanții PSD sunt ”leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. El susține că doar acești oameni votează cu ”demenți populiști”. Detalii AICI!

"Unii dintre prietenii mei imi spun că nu vor iesi la vot. Pentru că li se pare că PSD acceptă cu resemnare statutul de partid de opozitie sau pentru că nu-l simpatizează pe Marcel Ciolacu sau pentru că nu cred că preluarea unor teme de dreapta este o cale de a moderniza mesajul partidului. Si lista motivelor poate continua.

Pentru alte ratiuni, nici unii dintre alegătorii PNL sau ai USR, inclusiv motive legate de criza sanitară sau de măsurile luate de guvern, nu vor iesi la vot.

Din nou se va vota nu pentru ceva ci impotriva a ceva. De aici si importanta ZONEI din care nu vor iesi la vot cei mai multi. „Demobilizarea” votantilor adversarilor va fi la fel de importantă cu mobilizarea propriilor votanti.

Multi simpatizanti PSD consideră că oricum partidul va fi in opozitie in următorul ciclu electoral si, de accea, nu trebuie să facă un efort iesind la vot in 6 decembrie. Un rationament gresit. Chiar intr-o astfel de ipoteză, va conta foarte mult numărul de mandate pentru „minoritatea de blocaj” din parlament pentru ca anumite măsuri aberante să nu fie aprobate de „parlamentul lui Iohannis”.

Asa incat, dragi prieteni, chiar dacă sunteti nemultumiti de situatia actuală a partidului si de actiunea sa din prezent, ganditi-vă să pregătiti conditiile pentru o atitudine vitală si responsabilă in următorii patru ani.

Iesind la vot, veti putea da si un răspuns unor personaje gen Andrei Caramitru", scrie Adrian Năstase pe blog, după care îl citează pe Caramitru.

"Vă regăsiti intre ei? Bănuiesc că nu si, de aceea, dacă vreti să lăsati tara pe mâna unor astfel de fanatici, atunci nu iesiti la vot, folosind diverse pretexte. Dacă nu, atunci votul vostru va fi o motiune de cenzură la adresa guvernului si a unor astfel de personaje", mai notează Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.