Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru, DEZLĂNȚUIT din nou la adresa BOR: Este o sectă extremistă și un pericol pentru România, a susținut AUR

andrei caramitru

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, critică din nou extrem de dur Biserica Ortodoxă Română. Acesta nu e la primul atac la adresa BOR pe care o insultă de câte ori are ocazia.

Citește și: Președintele Consiliului Fiscal SPULBERĂ speranțele pentru 2021: Când va avea loc REVENIREA la PIB-ul de dinainte de pandemie

 

"Când eu am spus ca BOR este o secta extremista și un pericol pentru România - multi au zis că exagerez, cum îmi permit. Pai ei au susținut direct AUR, masiv si pe față. De asta a și luat 9%. Cititi investigatia Recorder. Când ii vedeți pe aia noi din parlament, pe interlopi și dezaxati, rânjind - de fapt vedeți rânjetul BOR.

Mai mare ticăloșie decât organizatia asta numita BOR nu exista. Vor sa murim cât mai multi de virus, vor sa distrugă democrația, sa elimine libertățile oamenilor, sa ne scoată din UE și din NATO. Vor un califat brutal medieval. Sa fim toți in genunchi pupând moaște și poalele lor. Si cine va refuza va fi dat pe mâinile hoardelor AUR, care vor fi “binecuvântați” sa ne terorizeze. Dacă nu înțelegem și nu facem nimic fix acolo o sa ne aducă.

(Atenție - vorbesc despre un ONG o organizatie de oameni nu despre religie sau despre enoriași. Despre sutanele de la vârf vorbesc, atât)", a scris Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.