Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru inflamează spiritele în USR! Un senator se dezice de discursul acestuia: 'Luat de valul retoricii, face niște confuzii grave'

digi24.ro
andrei caramitru

Discursurile lui Andrei Caramitru, consilierul lui Dan Barna, atrag reacții de condamnare și în rândul USR. Senatoarea Florina Presadă s-a dezis de discursul acestuia în care compara Holocaustul cu situația actuală a României.

Rovana Plumb pune tunurile pe PNL și PPE: 'Este o situație fără precedent. Justiția trebuie să rămână independentă!'

"Luat de valul retoricii, Andrei Caramitru face niște confuzii grave într-una din postările sale de azi. A asimila declinul demografic actual al României cu Holocaustul sau genocidul înseamnă, înainte de orice, o lipsă de respect și o minimalizare a suferinței inimaginabile a victimelor acestor forme extreme de violență organizată a statului, îndreptate programatic împotriva celor mai vulnerabili.

Într-un discurs politic decent, nu trebuie să existe loc nici pentru ierarhizarea contabilă a ororilor, dar nici pentru minimalizarea și relativizarea acestora.

Din nefericire, acest derapaj vine după o serie întreagă de declaraţii controversate din ultimele luni, care au ridicat numeroase semne de întrebare în rândul celor care au rezonat până în prezent cu poziţionările publice ale USR.

Un asemenea discurs nu mă reprezintă nici pe mine, şi vreau să cred că nu reprezintă nici partidul din care fac parte, USR", a scris Florina Presadă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.