Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru intervine furtunos în scandalul 'Gheboasă'

digi24.ro
andrei caramitru

Andrei Caramitru, economist și fost șef al liderului USR Dan Barna, susține că întreg scandalul generat de versurile artistului Gheboasă de la UNTOLD trebuie văzut într-o cheie mult mai largă, a generațiilor care se schimbă.

„Haos pe Facebook de la generația peste 40-50 de ani ca aia mici asculta gheboasa si ăla zice cu plua chizda chestii de alea înțelegi haos vai vai ce nenorocire. Copiii!!!! Educația !!!!!

Bai ipocritilor - dar tineti minte când aveati 14-15 ani si desenați plui pe pereții școlii in spate sau pe ziduri ca sa șocați ? Tineti minte ce bancuri aveați atunci si cum vorbeati de gagici si alte chestii? Vorbeati academic? nu de alta ca nici măcar la sava la tocilari unde am făcut eu numai academic nu vorbeam între noi.

Si acuma va treziti - batranei si conservatori mai rau decât părinții vostri - zicând ca si ei si ceilalți de dinaintea lor “vai maică astia tineri au înnebunit se duce lumea de râpă”. De 3000 de ani batranii zic acleasi lucru despre tineri si la fiecare generație “se duce lumea de râpă””, a spus Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.