Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru șterge pe jos cu artista care a isterizat internetul cu Macarena, dar și cu fanele ei: 'Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea!'

Radu Pop
andrei caramitru

Andrei Caramitru șterge pe jos cu artista care a isterizat internetul cu Macarena, dar și cu fanele ei: 'Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea!'

Erika Isac, artista de doar 24 de ani care a făcut furori în România, a intrat în vizorul celebrului analist politic, Andrei Caramitru. Fiul marelui actor Ion Caramitru a șters pe jos cu tânăra cântăreață de trap, dar și cu fanele sale de pe rețelele de socializare care se consideră feministe.

Critica analistului politic a pornit de la controversata piesă ”Macarena” inspirată după un celebru hit al anilor 90 care condamnă violența împotriva femeilor.

Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”

Deși piesa Erikăi a strâns în doar câteva zile peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, aceasta a atras numeroase critici din partea mai multor vedete.

Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, a criticat-o printr-o postare pe pagina sa de Facebook pe autoarea acestei piese, dar și pe fanele sale care susțin că sunt feministe.

Se pare că analistul politic a fost deranjat de faptul că Erika Isac deși a promovat în online o melodie care condamnă violența împotriva femeilor, a cântat în nenumărate rânduri pe aceiași scenă, în duet cu Gheboasă, cel care a promovat în nenumărate rânduri fix opusul.

”Țineți minte pe Gheboasă? Cel mai misogin cântător de trap – de a ieșit scandal cu el vara trecută?Ei bine – Erika, idolul feministelor, a făcut frumos duet cu Gheboasă fără probleme la nu știu ce festival. Au cântat frumi împreună.Apropo de toate feministele care o văd ca mare idol, reprezentanta lor, vârful de lance. Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea”, a scris Andrei Caramitru care a postat și videoclipul în care Erika Isac apare pe scenă alături de Gheboasă, scrie romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.