Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru vrea să-l DISTRUGĂ pe Mihail Neamțu! Îl dă în judecată și cere excluderea lui din PNL: 'Nici măcar Antena3 nu și-a permis să mintă...'

digi24.ro
andrei caramitru

Este război total între Andrei Caramirtu (USR-PLUS) și Mihail Neamțu (PNL). Andrei Caramitru a anunțat că îl va da în judecată pe Mihai Neamțu deoarece îl amenință cu „dezvăluiri false”. Caramitru mai spune că îi va cere liderului PNL, Ludovic Orban, să-l excludă din partid pe Neamțu.

Citește și: PNL începe ATACUL împotriva PSD: Textul moțiunii de cenzură este finalizat; urmează negocierile cu Opoziția

„Îi atrag atenția dnului Mihai Neamtu, care mă amenință cu niște “dezvăluiri” false 100% (nu doar pe mine, ci și pe familia mea), că îl voi da in judecată și îi voi solicita scuze publice. Nici măcar Antena3 nu și-a permis să mintă și să se degradeze la un asemenea nivel. Voi cere public și formal Președintelui PNL excluderea sa din rândurile partidului (înțeleg că oricum nu are nici un rol acolo - deci sper sa fie o formalitate)”, precizat Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Mihail Neamțu a susținut duminică, pe Facebook, că în timp ce PNL apără liberalismul economic și ordinea morală de inspirație iudeo-creștină, USR-PLUS susține la nivel european politicile lui Macron și Verhofstadt. Andrei Caramitru a reacționat dur, spunând că Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL sunt niște „imbecili”.

Mai multe despre acest subiect aici: Andrei Caramitru și Mihail Neamțu (PNL) s-au luat la trântă pe Facebook. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.