Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Gerea (ALDE): Deputatul Florea este ahtiat doar după funcţii

gerea

Preşedintele interimar al organizaţiei ALDE Bucureşti, deputatul Andrei Gerea, consideră că deputatul Damian Florea, asemenea "protectorului" său, Daniel Constantin, este "ahtiat doar după funcţii".

Miercuri, Florea a anunţat că demisionează din ALDE împreună cu mare parte a organizaţiei Sector 6 şi că îl urmează pe Daniel Constantin şi pe "oamenii de bună factură" într-un "nou episod politic". "E lucru mare să demisionezi dintr-o organizaţie politică în momentul în care eşti propus spre excludere. Aceasta e cea mai mare şi mai glorioasă realizare pe care deputatul Damian Florea o va avea vreodată în cariera sa politică. Deputatul Florea a reuşit performanţa ca, fiind parlamentar de Bucureşti, să nu audă cineva de el. Şi-a construit cariera politică, dacă se poate numi aşa ceva statul cu mâna întinsă, pe baza milogelii şi oportunismului politic. În momentul în care s-a creat ALDE, Damian Florea şi-a adus o 'contribuţie' majoră, de câteva mii de euro, prin datoriile neplătite de peste un an de zile pe care le avea la sediul din Sectorul 6 şi pe care ALDE a trebuit să i le achite. (...) Asemenea protectorului şi binefăcătorului său, Daniel Constantin, deputatul Florea este ahtiat doar după funcţii. După alegerea ca parlamentar, Florea s-a aşezat comod în fotoliul de deputat şi a început să fie goarna principală a lui Daniel Constantin", a afirmat Andrei Gerea potrivit unui comunicat transmis, vineri, Agerpres.

El susţine că "nimic din punct de vedere politic" nu îl recomandă pe Damian Florea. "Pentru ALDE Bucureşti, dar şi pentru bucureşteni, Damian Florea nu reprezintă nimic, nu au auzit de el nici măcar cei din Sectorul 6. În afară de trei membri loiali, acest politician cu apetenţe de deputat nu are niciun fel de suport. Dacă e să ne luăm de cele spuse într-un recent interviu acordat presei argeşene, până şi Daniel Constantin îl consideră pe Damian Florea o nulitate. Nimic, din punct de vedere politic, nu îl recomandă pe Damian Florea. A devenit parlamentar de Bucureşti datorită imaginii foarte bune a preşedintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu. Damian Florea a ştiut doar să îndeplinească ordine, fără a ajuta cu ceva cetăţenii. Acesta este doar unul dintre parlamentarii 'valoroşi' şi 'competenţi' pe care 'manelistul politic' Daniel Constantin i-a impus cu orice preţ şi pe care se bazează în noua lui construcţie politică", a adăugat Gerea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.