Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Iarmolenko, a înscris un gol pentru West Ham United și a ţinut să le mulţumească suporterilor şi poporului britanic pentru susţinere Ucrainei

5aial.com
Andrei Iarmolenko west ham

Atacantul internaţional ucrainean Andrei Iarmolenko, care a înscris duminică un gol pentru West Ham United, în primul său meci după debutul invaziei ruse în ţara sa, a ţinut să le mulţumească suporterilor, coechipierilor şi poporului britanic pentru susţinere, într-o declaraţie pentru postul Sky Sports, citat de AFP.

Rezervă la începutul meciului, Iarmolenko a intrat pe teren în minutul 52 în locul lui Michail Antonio, în timp ce scorul era 0-0 cu Aston Villa, în meciul din etapa a 29-a din Premier League, şi a deschis scorul în min. 70. West Ham s-a impus cu scorul de 2-1, conform Agerpres.

"A fost un moment foarte emoţionant pentru mine din cauza situaţiei din ţară. Este foarte dificil să mă gândesc la fotbal pentru că în fiecare zi armata rusă ucide ucraineni", a povestit jucătorul după meci.

După golul înscris, el a îngenuncheat, cu braţele ridicate spre cer, înainte de a izbucni în lacrimi.

"Sincer, nu ştiu ce să spun. Vreau să le mulţumesc coechipierilor mei care m-au susţinut tot timpul, tuturor jucătorilor, suporterilor echipei West Ham, care m-au susţinut pe mine şi poporul ucrainean, precum şi poporului britanic. Mulţumesc", a spus el.

Iarmolenko nu a mai jucat cu West Ham de la jumătatea lunii ianuarie şi a fost ţinut pe banca de rezerve de către antrenorul David Moyes şi la precedentele două meciuri, cu Wolverhampton şi Liverpool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.