Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Ivan ar putea reveni la Craiova, după Campionatul European U21

www.digisport.ro
Andrei Ivan

U Craiova este aproape de transferul verii. Andrei Ivan (22 de ani) ar putea reveni la formaţia din Bănie, după două sezoane în străinătate. De atacantul naţionalei U21 s-a interesat şi FCSB, dar oficialii celor de la Krasnodar nu au fost de acord cu suma propusă de Gigi Becali, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

Ivan a fost împrumutat pentru un sezon în Austria, la Rapid Viena, şi nu duce lipsă de oferte. Sorin Cârţu, preşedintele lui U Craiova, lasă de înţeles că Ivan are ”uşa deschisă” pentru a reveni la echipa unde a făcut junioratul: "Ivan vrea să vină la Craiova. Dacă se iveşte oportunitatea şi ne putem mişca financiar, ar fi unul dintre cei mai importanţi jucători. Deocamdată Krasnodar nu a spus nici că îl dă, nici că nu îl dă. Probabil aşteaptă Campionatul European. Dar cel mai important e unde vrea fotbalistul să joace", a declarat oficialul oltean, la Digi Sport.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

Trei goluri şi o pasă decisivă în 40 de partide a bifat Ivan pentru cei de la Rapid Viena, în toate competiţiile. Austriecii s-au oprit în şaisprezecimile Europa League, fiind eliminaţi de Inter Milano.

Un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Contractul său cu FC Kransnodar este valabil până în 2022. Trei milioane de euro au plătit ruşii pentru a-l transfera de la Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.