Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Ivan este ținta lui Gigi Becali în această vară - FCSB a făcut o ofertă scrisă

www.digisport.ro
Andrei Ivan

Gigi Becali a dat startul transferurilor la FCSB. După ce luni vicecampioana a semnat cu Darius Olaru, fotbalist care va veni la echipă abia în 2020, acum finanţatorul vicecampioanei a înaintat o ofertă concretă pentru Andrei Ivan (22 de ani), fotbalist împrumutat de Krasnodar la Rapid Viena potrivit mediafax.

În acest moment, FCSB are două variante în atac: Harlem Gnohere şi Ioan Hora, după ce Rusescu a fost pus pe liber. Cum despre “Bizon” s-a vorbit despre o posibilă plecare, vicecampioana nu vrea să rişte să rămână doar cu un singur atacant. Astfel, Gigi Becali a început să mute piesele pentru sezonul următor.

Finanţatorul a făcut o ofertă de 750.000 de euro celor de la Krasnodar, pentru Andrei Ivan. Omul de afaceri a înaintat o hârtie oficială şi aşteaptă un răspuns din partea conducerii echipei din Rusia: ”Vreau să-l iau pe Andrei Ivan. Am făcut o ofertă scrisă către cei de la Krasnodar. Am oferit 750.000 de euro şi acum aşteptăm un răspuns”, a declarat Becali, conform Digi Sport.

Andrei Ivan mai are trei ani de contract cu gruparea din Rusia, dar a jucat sub formă de împrumut în acest sezon la Rapid Viena. Austriecii aveau posibilitatea de a-l transfera pe internaţionalul român dacă ar fi achitat suma de transfer, dar au renunţat, nefiind mulţumiţi de randamentul jucătorului.

Andrei Ivan, între FCSB şi U Craiova

Rămâne de văzut ce răspuns va da Ivan, care este dorit şi de clubul unde s-a format, Craiova: "Da, Andrei Ivan este în vederile noastre. Trebuie să vorbim cu cei de la Krasnodar. Probabil, va fi luat sub formă de împrumut, dar există şi varianta de a-l cumpăra. Vom vedea ce discuţii vor fi, care va fi suma. Cert este că Ivan este un jucător pe care-l cunoaştem foarte bine. Aşa că nişte bani băgaţi acolo n-ar reprezenta o pierdere. Mai ales că este încă tânăr, mai poate creşte în valoare, are timp destul şi investiţia poate fi acoperită în viitor”, a spus Sorin Cârţu.

3 goluri şi 1 pasă de gol a reuşit Ivan, în 38 de partide în acest sezon

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.