Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Miron (FCSB): 'Sperăm să câştigăm cu Farul pentru a ne consolida locul 2'

Românial iberă
andrei miron

Fotbalistul echipei FCSB, Andrei Miron, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că speră într-o victorie cu Farul Constanţa pentru ca formaţia sa să îşi consolideze locul 2 în clasamentul play-off-ului Ligii I.

"O să fie un meci frumos între două echipe care joacă ofensiv. Sperăm să câştigăm pentru a ne consolida locul 2. Farul a jucat întotdeauna un fotbal ofensiv, joacă combinativ... toţi jucătorii lor din ofensivă sunt foarte periculoşi. În ultima întâlnire directă Farul s-a impus din toate punctele de vedere şi a reuşit să câştige. Noi suntem o echipă care jucăm foarte ofensiv şi de aceea de multe ori rămânem descoperiţi în defensivă. Iar când o echipă joacă aşa apar şi probleme. Am analizat foarte bine unde au ei probleme şi sperăm să punem în practică aceste lucruri pentru a reuşi să câştigăm", a spus el.

"Matematic mai sunt şanse la titlu, dar va fi foarte greu. De aceea noi trebuie să ne consolidăm în primul rând locul 2 şi să vedem dacă reuşim să ne apropiem de CFR. Noi putem bate pe oricine, nu e problemă. Putem bate pe CFR, dar trebuie să câştigăm şi celelalte jocuri. Adică să nu ne încurcăm deloc şi sunt echipe foarte bune în play-off. Vor fi meciuri foarte grele. Iar Craiova a arătat că se poate bate la campionat", a adăugat fundaşul, potrivit Agerpres.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, luni, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.