Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Muntean, reacție după finala de la paralele

Gimnastul român Andrei Muntean s-a declarat foarte mulțumit de evoluția sa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a ocupat locul 6 în finala de la paralele.

''Sunt foarte mulțumit de evoluția mea! Acesta mi-a fost obiectivul, să fac exercițiul cât mai curat, cât pot eu de bine, și mă bucur că mi-a reușit. Aș fi putut să fac un exercițiu mai greu, cu o dificultate mai mare, dar dacă pierdeam la execuție nu avea niciun rost. Am preferat să fac exercițiul pe care îl știu cel mai bine. Dacă pe viitor voi putea să fac un exercițiu mai greu, cu aceeași acuratețe, atunci cu siguranță mă voi bate și la medalie. Pas cu pas'', a declarat Muntean, citat de pagina deFacebook a Clubului Sportiv Dinamo, club la care este legitimat.

''A fost o competiție care m-a ajutat foarte mult și mi-a dat încredere în mine. Cel mai important este că am reușit să-mi stăpânesc emoțiile și să fac un exercițiu bun în finală. Ceea ce de obicei nu prea reușeam. Mi s-a întâmplat de multe ori să-mi fac exercițiul în calificări și în finală să greșesc. Dar acum, la cea mai importantă competiție, mi-a ieșit totul. Vom continua cu pregătirea, pentru că nu mai este mult timp și avem Campionatele Europene, la noi, în România, anul viitor, unde sperăm să facem o treabă bună. Cu atât mai mult cu cât suntem acasă, iar publicul va fi alături de noi'', a mai spus Muntean.

Gimnastul a postat și un mesaj pe pagina personală de Facebook: ''Yeeeiii! Locul 6 la Jocurile Olimpice de la Rio!!!! O mare realizare pentru mine, sunt cel mai fericit și vreau să le mulțumesc tuturor pentru toate mesajele de încurajare și pentru fiecare moment în care ați fost alături de mine!! A contat foarte mult sprijinul vostru și m-a ajutat enorm în reușita mea! Mulțumesc încă o dată! Respect!!!''

''Veteranul'' Marian Drăgulescu a reacționat și el după locul 4 în finala de la sărituri, desfășurată luni: ''Consider că meritam să câștig medalia de bronz ... asta este! Sunt mândru de mine și sunt mândru de voi, ați fost și sunteți alături de mine necondiționat''.

La sărituri, Drăgulescu a ocupat locul 4, însă având aceeași notă cu medaliatul cu bronz.

România cucerise cel puțin o medalie la gimnastică artistică la fiecare ediție a Jocurilor Olimpice începând cu cea din 1976 de la Montreal și până la Londra (2012), iar la Rio cea mai bună performanță a fost locul 4 ocupat de Marian Drăgulescu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.