Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Năstase acuză PAS că vrea să le fure membrii și primarii

captura Facebook
Andrei Nastase

Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, acuză Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) al președintelui Maia Sandu că încerca atragerea membrilor și primarilor Platformei DA să adere la PAS.

Năstase afirmă că unii reprezentanți ai Partidului Acțiune și Solidaritate „umblă pe la primarii Platformei DA și îi îndeamnă să părăsească formațiunea, pentru a adera la PAS”. Oferte similare s-ar face și membrilor Platformei DA, susține Andrei Năstase, transmite realitatea.md.

Ex-președintele Platformei DA a venit cu un îndemn către primari să nu accepte ofertele pe care le-ar face cei din PAS și „să pună presiune pe Guvern pentru a beneficia de autonomie financiară, dar să nu aleagă cea mai simplă cale de a se vinde în schimbul promisiunilor”.

Fostul lider al Platformei DA nu a oferit detalii sau nume concrete cui din partid i s-a propus asemenea oferte, însă a precizat că „nu așa se fac schimbările cu practici preluate de la Plahotniuc”.

De asemenea, Năstase a criticat și unii analiști și experți, care au adus critici la adresa Platformei DA, fiind nemulțumit de modul în care aceștia își fac meseria.

Am solicitat o reacție de la Serviciul de presă al Partidului Acțiune și Solidaritate, însă nu am putut obține încă un răspuns referitor la acuzațiile aduse de Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.