Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Năstase anunță că va ieși la proteste: Voi manifesta împotriva acestei guvernări

Radio Moldova
Andrei Nastase

Liderul de onoare al PPDA, Andrei Năstase, susține că va ieși duminică, 18 septembrie, să protesteze împotriva actualei guvernări. „Eu nu am nicio asociere cu Șor, dar voi ieși să protestez împotriva acestei guvernări”, a declarat Andrei Năstase la tribuna CMC.

"Pe data de 18 septembrie am înțeles că se vor face proteste. Platforma Demnitate și Adevăr în formula ei de entitate civică a organizat cele mai mari proteste posibile. Amintesc tuturor că în aceste zile marcăm 7 ani de la momentul în care în PMAN s-a cerut crearea unui partid al poporului, iar la trei luni noi am realizat acest lucru.

Eu nu am nicio asociere cu Șor, dar voi ieși să protestez împotriva acestei guvernări incompetente, o guvernare de niște agramați și analfabeți funcționali. Eu nu am cum să nu protestez și voi protesta în continuare.

Nu am nicio asociere cu Șor, socialiștii, rușii sau Occidentul, eu vreau ca Republica Moldova într-o bună zi să scape de toate marionetele. Astăzi, dacă protestezi, te acuză că ești cu rușii ori cu Șor, se face exact ca pe timpurile lui Plahotniuc.

Cei care vor ieși la protestul de duminică să fie prudenți și să nu se lase utilizați de către forțele politice", a declarat Năstase, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

În același timp, președintele de onoare al PPDA a spus că nu poate încuraja neparticiparea cetățenilor la protestele împotriva analfabeților funcționali care astăzi au pus stăpânire pe Republica Moldova.

Totodată, el i-a recomandat Maiei Sandu „să asculte oamenii” și să nu mai facă ce a făcut în Găgăuzia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.