Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Pavel despre serviciul Simonei Halep: 'Nu e nimic nou tehnic, e doar antrenament şi încredere'

www.digisport.ro
Simona Halep

Andrei Pavel, antrenor al Simonei Halep, a declarat că serviciul jucătoarei de pe locul 1 mondial s-a îmbunătăţit prin multe repetări şi prin încredere, nefiind vorba de elemente tehnice noi.

"Şi Darren (n.r. - Cahill) şi eu spunem acelaşi lucru (n.r. - despre serviciul Simonei Halep), dar poate un pic diferit şi poate chestia asta a ajutat-o pe Simona să aibă mai multă încredere şi să dea drumul la mână. Nu a fost o schimbare a mişcării sau ceva tehnic, a fost pur şi simplu un click care s-a făcut prin antrenamente şi prin repetări şi încrederea asta a dat roade", a explicat Pavel, potrivit News.ro.

Citește și: Mihai Tudose o ridică ÎN SLĂVI pe Simona Halep: Dezvăluiri despre întâlnirea de la Guvern! Propunere URIAȘĂ făcută noului lider mondial

La rândul ei, Halep a declarat că şi-a schimbat atitudinea faţă de această lovitură: "Am lucrat foarte mult la serviciu după US Open, vorbind cu echipa, mi-am dat seama că serviciul a fost punctul cel mai slab din meciul cu Şarapova şi mi-au spus că trebuie să progresez la acest aspect. Am venit acasă şi am lucrat ceva la el. Poate a contat şi încrederea, poate şi că am prins la serviciu, atitudinea faţă de această lovitură, o tratez mult mai important acum."

Simona Halep a ajuns în finala China Open, învingând jucătoare ca Maria Şarapova sau Jelena Ostapenko, mai ales datorită îmunătăţirii serviciului. La US Open, tot cu Şarapova, şi la Wuham, împotriva Dariei Kasatkina, Halep a servit foarte slab şi a pierdut ambele meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.