Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Prepeliță, FC Argeș: 'Ne dorim să atacăm promovarea în acest an'

www.agerpres.ro
stadion Trivale FC Argeș

Andrei Prepeliţă (33 de ani) a revenit la FC Argeș la începutul lunii septembrie și a declarat că obiectivul grupării piteștene este promovarea în Liga 1, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Experimentatul mijlocaş a fost folosit de Nicolae Dică în ultimele 20 de minute ale meciului de sâmbătă, cu Daco-Getica Bucureşti, câştigat de Argeş cu 2-0.

"Îi cunosc pe băieţi de două luni, pentru că m-am pregătit cu ei. FC Argeş este o echipă tânără, o echipă care a făcut meciuri bune anul acesta. A avut şi câteva sincope, dar cred că e normal acest lucru când ai atâţia copii în echipă. Sper să ne punem la punct cât mai repede şi să adunăm victorii pentru că ne dorim să fim în faţă şi să atacăm promovarea în acest an", a declarat Prepeliță, potrivit ProSport.

De asemenea, fostul fotbalist de la FCSB a vorbit și despre lupta aprigă la promovare: "Sunt foarte multe echipe bune în liga a doua. În acest timp în care m-am antrenat cu FC Argeş, am urmărit şi eu meciurile de la liga a doua. Am văzut partide frumoase şi stadioane pline. Este un lucru bun. Din punctul meu de vedere, este un campionat echilibrat, în care, cred că zece echipe sunt apropiate ca valoare".

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Andrei Prepeliţă a evoluat ultima dată în Liga 1, la Concordia Chiajna, în sezonul trecut, pentru care a strâns 19 meciuri, 18 ca titular, şi a înscris un gol. În cariera sa a mai jucat pentru FC Argeş, U Craiova, FCSB, Ludogoreţ (Bulgaria) şi Rostov (Rusia).

După șase meciuri disputate în actuala ediție din Liga 2, FC Argeș ocupă locul 5, cu 12 puncte. La finalul sezonului, primele două clasate vor promova, iar ocupanta poziției a treia va disputa baraj cu locul 12 din Liga 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.