Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Prepeliţă (FC Argeş): 'În retur vrem să facem mai multe puncte'

digisport.ro
andrei prepelita fc arges fotbal

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca echipa lui să obţină mai multe puncte în returul Ligii I de fotbal, decât în prima parte a campionatului, arată Agerpres.

"Cu siguranţă se putea mai bine în 15 etape. Ne dorim ca în retur să acumulăm mai multe puncte, echipa este mult mai omogenă acum. În vară s-au schimbat câţiva jucători, nu a avut timp să se integreze. Toţi ştim că această acomodare durează câteva luni. În ultimul timp echipa a început să arate din ce în ce mai bine, cu rezultate bune. Ne dorim să începem acest retur bine, să facem mai multe puncte faţă de turul campionatului şi să ne îndeplinim obiectivul", a spus Prepeliţă.

Referitor la partida cu Universitatea Craiova, de duminică, Prepeliţă a afirmat că adversara este o echipă puternică, cu un parcurs bun în prima parte a campionatului.

"Universitatea Craiova este o echipă care până la meciul cu Farul au avut un parcurs foarte bun. E o echipă matură, cu jucători cu experienţă, de calitate, cu un antrenor foarte bun, pe care îl cunosc bine. Ne aşteaptă un meci greu, dar vrem să începem bine. Ne-am pregătit bine în aceste două săptămâni. Echipa arată bine, chiar dacă am pierdut în ultimele două meciuri. Ca joc am arătat bine. Sperăm să ne luăm revanşa, pentru că în tur am jucat bine, dar ăsta este fotbalul", a completat Prepeliţă.

Partida FC Argeş - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 16-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa duminică, de la ora 18:00, la Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.