Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Prepeliţă se gândește doar la victorie, pentru a mai avea șanse la Conference League

digisport.ro
andrei prepelita fc arges fotbal

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ar fi păcat ca echipa sa să rateze barajul pentru participarea în Conference League, conform agerpres.

"Din păcate, cele două înfrângeri consecutive ne-au adus în situaţia de a mai avea doar varianta victoriei în ultimul meci. Mergem să ne luptăm şi cred că ar fi păcat să nu prindem acest baraj pentru Conference League având în vedere că am început play-out-ul de pe locul 7. Băieţii sunt conştienţi şi ei că au pierdut două meciuri şi vor face totul pentru a câştiga. Nu ne-am impus în faţa Sibiului în sezonul regulat şi este un motiv în plus de a ne lua revanşa. Va fi un meci de care pe care. Nu ne gândim decât la obiectivul nostru. În acest sezon, Sibiul a fost un adversar incomod, dar cred că acel 4-1 nu a reflectat realitatea din teren. Acum sper să fie alta situaţia", a declarat Prepeliţă.

Fundaşul Nicolae Muşat este conştient de dificultatea partidei cu FC Hermannstadt, din ultima etapă a play-out-ului Ligii I, considerând că participarea la barajul pentru Conference League ar fi o încununare a evoluţiilor din acest an.

"Avem o deplasare extrem de dificilă împotriva celor de la Hermannstadt. În campionat am reuşit să luăm doar un punct şi acela acasă. Ne-au răpit şansa de a juca în play-off prin acel 4-1... Cred că suntem mai mult decât conştienţi de importanţa acestui meci. La fel am fost şi cu Dinamo, dar nu am putut să scoatem acel punct de care aveam nevoie. Acum e foarte important să strângem rândurile şi să obţinem victoria. Participarea la barajul pentru Conference League ar fi o încununare a muncii noastre din acest sezon. Ar fi meritul tuturor celor care au participat la familia FC Argeş, a celor din conducere, staff-ul tehnic şi al jucătorilor", a afirmat Muşat.

Partida FC Hermannstadt - FC Argeş, din cadrul etapei a 9-a, ultima a play-out-ului Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 18.30, la Cluj-Napoca.

Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 2, cu 31 de puncte, şi are şanse de a prinde barajul de calificare în Conference League. FC Hermannstadt, ocupă poziţia a 9-a în clasament, cu 23 de puncte, având posibilitatea în cazul unei victorii să prindă barajul pentru menţinerea în Liga I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.