Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Răuţă, de la Academica Clinceni, poate ajunge la FCSB

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

Nicolae Dică e nevoit să improvizeze în fiecare partidă din cauză care infirmeria plină, iar accidentaţii sunt în special din compartimentul defensiv. Vicecampioana României s-a interesat de transferul lui Andrei Răuţă (23 de ani), de la Academica Clinceni.

Acesta a făcut junioratul la Guingamp şi a ajuns la Clinceni la începutul anului 2018, echipa cu care FCSB are un parteneriat. Răuţă a fost integralist în opt meciuri din acest sezon, dintr-un total de 13, reuşind să înscrie de două ori. Valentin Budeanu, vicepreşedintele clubului din Clinceni, a vorbit pentru ProSport despre şansele ca Răuţă să ajungă la FCSB.

"Există un interes din partea lor, dar nicidecum nu s-a transferat. Încă nu s-a perfectat nimic, mai sunt şi alte două cluburi din Liga 1 interesate, dar prima opţiune o vor avea cei de la FCSB, ţinând şi de legătura pe care o avem cu ei, de prietenie. Nu e nimic concret, dar sunt şanse să meargă acolo. Există interes din partea lor, dar nu s-a perfectat nimic", a spus Budeanu, vineri, pentru ProSport.

FCSB are concurenţă în ceea ce priveşte legitimarea lui Andrei Răuţă. Fundaşul e dorit şi de alte două echipe din Liga 1: "Sunt două echipe din Liga 1, una de jumătatea clasamentului şi una din subsolul clasamentului", a mai spus Budeanu.

Răuţă a mai trecut pe la Astra, Bucovina Pojorâta şi CS Baloteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.