Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrew Tate, interviu exploziv | A atacat inclusiv jurnalistul BBC: 'Nu tu ești șeful aici doar pentru că ți-am permis să intri în casa mea' - Video

captura youtube
Andrew Tate

Andrew Tate a criticat dur BBC pentru încercările de a-l "defăima", după ce a acordat primul său interviu postului de televiziune de când a fost reținut pentru acuzații de trafic de sex.  Tate a respins în mod repetat întrebările BBC cu privire la acuzațiile de viol, trafic de persoane și exploatare a femeilor, cerând în schimb să pună propriile întrebări.

Când a fost întrebat despre o mărturie a unei femei care l-a acuzat pe Tate de viol și exploatare, influencerul a răspuns jurnalistului BBC: 'Nu tu ești șeful aici doar pentru că ți-am permis să intri în casa mea'.

În urma interviului, care s-a incheiat după ce Tate, în vârstă de 36 de ani, a spus că face o 'favoare' BBC vorbind cu radiodifuzorul, misoginul autoproclamat a lansat un atac dur la adresa acestuia. El a scris pe Twitter: 'Mass-media mainstream care mă defăimează, mă imploră pentru interviuri sub pretextul unui jurnalism echilibrat '.

Tate a afirmat că, în timp ce el a fost defăimat, BBC nu a fost la fel de indignat atunci când prezentatorii televiziunii, Jimmy Saville și Rolf Harris, se ocupau cu aranjarea și violarea fetelor. "Unde a fost indignarea BBC când Jimmy Saville și Rolf Harris se ocupau cu aranjarea, violarea și molestarea fetelor tinere timp de decenii?".

Savile, care a fost una dintre cele mai mari vedete de televiziune din Marea Britanie înainte de a muri în 2011, a molestat cel puțin 72 de copii, unii de doar opt ani, în decursul unei campanii de abuzuri care a durat patru decenii. Iar Harris a fost închis pentru 12 agresiuni indecente asupra a patru fete minore.

În prezent, Tate se află în arest la domiciliu în România, alături de fratele său Tristan, sub acuzația de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional pentru a exploata victimele.

Într-o serie bizară de tweet-uri, Tate a răbufnit: "Nu am resentimente față de BBC sau față de orice jurnalist care încearcă să mintă despre mine. Adevărul mesajului meu este cunoscut și binele va continua să se răspândească. Toleranță și iubire pentru voi toți'.

Într-un alt tweet, Tate a spus: 'Nivelul de stres și presiune sub care operez ar fi prea mult pentru 99,99% dintre bărbați. Ei mă vor cu adevărat mort. Dar eu exist, zi după zi. Fără alcool. Fără droguri. Fără terapie. Pur și simplu mă trezesc, mă rog, apoi trec la treabă. Allah este cel mai bun dintre planificatori".

Într-un alt tweet, Tate a afirmat că a fost un 'prizonier politic' care a fost 'lăsat să putrezească'. El a adăugat: "Anglia va încerca acum să mă bage în închisoare. Urmează atacuri matriceale prin intermediul sistemului "justiției".'.

Când a fost întrebat despre acuzațiile care i se aduc, Tate a declarat pentru BBC: 'Cunosc cazul îndeaproape, iar voi nu. Eu am văzut toate dosarele penale și dovezile împotriva mea, iar voi nu. 'Eu știu adevărul despre ce s-a întâmplat și tu nu. Și vă spun în mod absolut și total, nu am rănit niciodată pe nimeni. Dosarul care a fost intentat împotriva mea este complet și total fabricat și nu voi fi găsit niciodată vinovat de nimic'.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.