Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrew Weld Moore (Facebook): 70% din românii care au conturi pe Facebook sunt conectați și cumpără produse de la afaceri din afara țării

140630-facebook-emotions-1749_4f881e85b96bea3a796ae8d7e0ab44c4

Primele întâlniri din debutul iCEE.fest 2018 au trecut prin elementele care se întrevăd în viitor după perturbarea prin tehnologie (disruption by tehnology) și tendințele esențiale din lumea digitală, prezentate de lideri de la companiile majore din domeniu, scrie Mediafax.

Andrew Weld Moore, Manager Global Marketing Solutions Facebook, a atras atenția asupra perspectivelor de dezvoltare a tehnologiei pentru telefoane mobile și importanței imaginilor la întâlnirea care a deschis ediția din 2018 a iCEEfest pe scena Upgrade, înainte să intre în sesiunea de prezentări dedicate tendințelor esențiale din domeniul digital, pentru a vorbi despre modurile în care trendurile globale devin personale.

"Simplificarea este cheia", a spus Brendan Keenen de la CNN, care i se alăturase în prima dezbatere.

Ben Phillips, de la Mediacom, a remarcat faptul că, în momentul de față, este posibil să fie măsurate modurile în care utilizatorii interacționează cu conținutul în moduri care nu au fost accesibile niciodată.

Alături de ei, în discuția moderată de Dragoș Stanca, au fost Dan Oros (Google), Jean Christophe Demarta (The New York Times) și Constantine Kamaras (IAB Europe).

Dacă, până acum, globalizarea era văzută ca un proces unidirecțional, care orienta consumatorii mai ales spre Statele Unite, noile tendințe demonstrează că tehnologia nuanțează acest peisaj, arătând că, dacă majoritatea britanicilor respectă schema anterioară, jumătate dintre ruși sunt dispuși să cumpere lucruri din Japonia, alte piețe se orientează spre Franța și așa mai departe, a explicat Andrew Weld Moore.

Citește și: Acuzațiile de viol aduse lui Sylvester Stallone sunt reanalizate de poliția americană

Mai mult, "70% din românii care au conturi pe Facebook sunt conectați și cumpără produse de la afaceri din afara țării", a mai spus acesta.

Pe scena Upgrade, prima zi a iCEE.fest este dedicată Global Giants (Google, Facebook, Netflix & Co), dar și Marcom și temei Disruption, prin dezbateri, prezentări și ateliere.

Cel mai mare eveniment din sud-estul Europei dedicat tendințelor la zi din lumea internetului, comunicării, marketingului digital și tehnologiilor din domeniu, iCEE.fest, are loc între 14 și 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall din București. Evenimentul este organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.