Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andronic dă startul RĂZBOIULUI cu Kovesi, după acuzaţiile şefei DNA: ‘Doamna Kovesi poate fi, eventual, MINCINOASĂ...’

sokant.ro
Andronic Kovesi

Jurnalistul Dan Andronic iese la rampă cu o replică furibundă, după ce Laura Codruţa Kovesi a spus că dezvăluirile făcute recent de Sebastian Ghiţă şi EVZ sunt minciuni incalificabile.

Citeşte şi: Semnal de ALARMĂ: Sute de MILIOANE de euro din buget, 'premii' pentru infractori. Ce deţinuţi celebri beneficiază de DESPĂGUBIRI / LISTĂ

"Mi se pare uşor nelalocul ei pentru că nu aduce nicio dovadă şi nu poate să mă acuze şi pe mine de minciună, pentru că eu am relatat ce spunea domnul Ghiţă. Eventual doamna Kovesi poate fi mincinoasă şi Sebastian Ghiţă, pentru că povestea are două capete. Dacă nu a trăit doar cu apă şi aer, e greu de explicat cum şi.a cumpărat o maşină de 15.000 de euro. Nu e o sumă mare, dar trebuie raportat la veniturile dânsei. Aştept să văd dacă apare o nouă mătuşa Tamara. Orice sumă pe care o primeşti trebuie trecută în declaraţia de avere. (...) Orice modificare a situaţiei financiare sau a patrimoniului trebuie menţionată. Deocamdată există indicii temeinice care ne duc într-o anumită onă şi spre o anumită concluzie.Acum, nu pot să ne placă numai anumiţi denunţători. În mod normal nu ar trebui să meargă aşa.", a declarat Dan Andronic la Antena 3.

Replica lui Dan Andronic vine după ce șefa DNA a declarat, într-un răspuns pentru Antena 3: „Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.