Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray eliminat la Miami Open de numărul 26 ATP

Scoțianul Andy Murray, numarul 2 ATP, a fost eliminat în turul 3 al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa înfrângere în trei seturi, 6-7, 6-4, 6-3 cu bulgarul Grigor Dimitrov, locul 26 în clasamentul mondial.

Arena centrala Cradon Park de la Miami nu a fost prielnica, luni, favoriților. Pe tabloul feminin, liderul mondial Serena William și poloneza Agnieska Radwanska, numarul 2 WTA, au parasit competiția de la Miami în faza optimilor de finala.

Nici scoțianul Andy Murray nu a avut mai mult noroc pe central. A fost eliminat de bulgarul Grigor Dimitrov, dupa ce a câștigat primul set în tiebreak. Jocul numarului doi mondial nu a mai funcționat apoi și Murray a cedat celelalte doua manșe cu 6-4, 6-3.

"Ca sa fiu sincer, am jucat bine în momentele importante ale meciului. Am avut câteva oportunitați și am profitat de ele. Chiar daca am pierdut primul set, am ramas la un nivel înalt al jocului meu. Am continuat sa fiu foarte concentrat și în cele din urma, m-am impus" a declarat Grigor Dimitrov, conform Mediafax.

Murray, câștigator de doua ori la Miami, nu traverseaza o forma foarte buna. În urma cu doua saptamâni, scoțianul a fost eliminat tot în turul 3 și la turneul de la Indian Wells, de argentianul Federico Delbonis.

"Am facut multe greșeli neforțate în setul al treilea. Dupa ce am câștigat un prim set foarte echilibrat, am încercat sa pun o presiune mai mare pe adversar pentru a încheiat repede meciul. Nu am reușit acest lucru și a întors jocul în favoarea sa. Îl felicit pentru victorie." a spus Andy Murray.

Pentru bulgarul Grigor Dimitrov urmeaza întâlnirea din optimile de finala, contra francezului Gael Monfils, al 13-lea favorit pe lista capilor de serie și învingator cu 6-3, 6-4 în turul al treilea împotriva lui Pablo Cuevas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.