Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray, ironic la adresa unei posibile preluări a funcţiei de premier al Scoţiei

"Un post vacant interesant. Căutam să intru în politică după ce voi înceta să mai joc", a scris jucătorul scoţian pe contul său de Twitter, postând un articol al BBC care anunţat demisia lui Nicola Sturgeon din funcţia de prim-ministru.

"Am spus că nu voi susţine pe nimeni pentru a mă înlocui, dar...", a reacţionat la puţin după aceea fostul premier, care s-a aflat în funcţie timp de opt ani, însoţindu-şi mesajul cu două emoticoane zâmbitoare.

Plecarea din funcţie a lui Nicola Sturgeon, o militantă acerbă pentru independenţa Scoţiei, a provocat o undă de şoc pentru viaţa politică britanică.

Nicola Sturgeon, în vârstă de 52 de ani, a refuzat totodată să-şi afirme sprijinul pentru un posibil succesor al său, printre numele vehiculate aflându-se adjunctul său, John Swinney, ministrul Finanţelor Kate Forbes, ministrul Sănătăţii Humza Yousaf.

La 35 de ani, Andy Murray, fost lider mondial şi triplu câştigător de Grand Şlem, a suferit o serie de accidentări la şold în 2017, care l-au făcut să se gândească la retragere în 2019. El a început să joace din nou consistent în 2022 şi se află într-o cursă de revenire în topul tenisului mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.