Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray nu se gândeşte încă la retragere

Andy Murray

Andy Murray nu se gândeşte încă la retragere

Tenismanul britanic Andy Murray, triplu câştigător de Grand Slam, eliminat în primul tur la Montpellier (ATP 250), a declarat că nu plănuieşte să se retragă din circuitul ATP, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Învins de francezul Benoit Paire cu 2-6, 7-6 (5), 6-3, Murray a suferit a treia sa înfrângere din acest an, după ce a fost eliminat în primul tur la Brisbane şi Australian Open.

Dublul campion de la Wimbledon nu a mai câştigat un meci din octombrie 2023, când l-a învins pe germanul Yannick Hanfmann la Basel.

Unii jurnalişti s-au întrebat dacă nu a sosit timpul ca Murray, dublu campion olimpic (2012, 2016), să se gândească la retragere.

Campionul scoţian a replicat însă într-o postare pe platforma X, că nu va renunţa: ''Să îmi pătez moştenirea? Faceţi-mi o favoare. Sunt într-un moment teribil, recunosc. Majoritatea oamenilor ar renunţa şi ar renunţa în situaţia mea chiar acum. Dar eu nu sunt ca majoritatea oamenilor şi mintea mea funcţionează diferit. Nu voi renunţa. Voi continua să lupt şi să muncesc pentru a produce performanţele de care ştiu că sunt capabil''.

După operaţia de la şold din 2018, cariera lui Murray nu a mai continuat la cele mai înalte cote şi de atunci a mai câştigat un singur titlu, la Anvers în 2019. A fost al 46-lea din cariera scoţianului, de două ori triumfător la Wimbledon (2013, 2016) şi o dată la US Open (2012).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.