Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray s-a înscris la turneul de tenis virtual Madrid Open

Andy Murray

Organizatorii turneului de tenis de la Madrid au transformat competiţia într-o versiune virtuală la care vor participa 32 de sportivi. Andy Murray, Angelique Kerber, Lucas Pouille şi Carla Suarez Navarro se numără printre sportivii care vor juca tenis online, potrivit Mediafax.

Andy Murray a lăsat racheta de tenis pentru joystick. După ce turneul de la Madrid a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, organizatorii au transformat competiţia într-o versiune virtuală.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

16 bărbaţi şi 16 femei vor participa la turneul care se va desfăşura pe durata a patru zile, iar aceştia vor juca de acasă, pentru a respecta măsurile date de autorităţi în lupta contra noului virus.

Suma pe care o va prima câştigătorul, 150.000 de euro, va ajunge la sportivii care au probleme financiare în această perioadă.

Alături de Andy Murray s-au mai înscris şi alţi tenismeni precum nemţoaica Angelique Kerber, francezul Lucas Pouille şi spaniola Carla Suarez Navarro.

Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.