Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray și Venus Williams au primit câte un wildcard din partea organizatorilor turneului de la Wimbledon

Wimbledon

Tenismanul britanic Andy Murray, dublu câştigător al trofeului la All England Club, şi jucătoarea americană Venus Williams, cvintuplă campioană pe iarba londoneză, au primit câte o invitaţie (wildcard) din partea organizatorilor turneului de la Wimbledon, informează agenţia EFE, citat de agerpres.

Murray, în vârstă de 34 ani, campion de Mare Şlem pe iarba londoneză în 2013 şi 2016, nu a mai fost prezent la Wimbledon din 2017, an în care s-a oprit în sferturile de finală.

Scoţianul, fost lider al clasamentului ATP, s-a confruntat în ultimii ani cu mari probleme de sănătate, ajungând acum pe locul 124 mondial.

Venus Williams, care a împlinit luna aceasta 40 de ani, a cucerit trofeu la Wimbledon în 2000, 2001, 2005, 2007 şi 2008. Sora sa mai mică, Serena Williams (39 ani), s-a impus la rândul ei de şapte ori în această competiţie (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016).

Responsabilii turneului de Mare Şlem de la Wimbledon au oferit, de asemenea, invitaţii spaniolului Carlos Alcaraz şi britanicilor Liam Broady, Jay Clarke şi Jack Draper, la masculin, precum şi jucătoarelor locale Katie Boulter, Jodie Burrage, Harriet Dart, Francesca Jones şi Samantha Murray, la feminin.

Deţinătorii titlurilor în probele de simplu de la Wimbledon, turneu care nu s-a disputat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, sunt românca Simona Halep şi sârbul Novak Djokovic.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.