Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray, testat pozitiv cu noul coronavirus înaintea Australian Open

Tenismenul scoţianul Andy Murray a fost testat pozitiv cu noul coronavirus chiar în parioada în care trebuia să facă deplasarea la Melbourne, pentru a participa Australian Open, informează dailymail.co.uk, potrivit news.ro.

Potrivit sursei citate, tenismenul în vârstă de 33 de ani a efectuat testul în urmă cu câteva zile şi are simptome uşoare ale bolii. El s-a plasat în izolare şi aşteaptă decizia organizatorilor Australian Open cu privire la participarea lui la turneu.

Fost lider mondial şi de cinci ori finalist la Melbourne, Murray, acum pe locul 123 ATP, a primit un wild card pentru primul grand slam al anului.

Citește și: Tăriceanu este CU UN PAS mai aproape de CERCETAREA PENALĂ pentru LUARE DE MITĂ - Ajunge la mâna lui Iohannis după SALVAREA din Senat

Din cauza pandemiei de coronavirs, organizatorii au impus tuturor jucătorilor obligativitatea de a ajunge la Melbourne până la 17 ianuarie şi apoi efectuarea unei perioade de carantină de 14 zile.

Într-o situaţia apropiată de cea a lui Murray s-a găsit americanul Tennys Sandgren, locul 50 ATP, care a ieşit şi el de curând pozitiv la testul pentru coronavirus. La intervenţia directorului AusOpen, Craig Tiley, Sandgren a primit acceptul să se urce în avionul de Melbourne. Diferenţa faţă de cazul Murray este reprezentată de faptul că americanul a avut Covid-19 în noiembrie.

În mod ironic, britanicul s-a retras de Delray Beach, unul dintre primele turnee din 2021, tocmai pentru a minimiza posibilitatea de a contracta virusul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.