Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajații din RADET vorbesc despre un SCENARIU NEGRU: Ce riscă bucureștenii în această iarnă

radet cu bani

CGMB a aprobat, pe 23 august, alocarea sumei de 1,2 miliarde de lei pentru cumpărarea creanţelor ELCEN. Însă, primarul general, Gabriela Firea, a acuzat miniștrii că nu au ajutat primăria Bucureștiului să realizeze fuziunea dintre ELCEN și RADET, chiar dacă cele aproape 300 de milioane de euro au fost alocate, documentele nefiind întocmite din cauza ministerelor implicate.

Angajații RADET, prin vocea liderului lor de sindicat, Ioana Stoica, anunță că iarna poate fi un adevărat dezastru pentru bucureșteni.

Citește și: Premierul României, Viorica Dăncilă, a dezvăluit planurile pe perioada președinției Consiliului Uniunii Europene! Care sunt prioritățile

''Nemulțumirea salariaților din RADET e pentru faptul că de ani de zile luptăm să modernizăm, să reparăm toate conductele care nu au fost înlocuite de zeci de ani. Durata lor de viață era de 15 ani, maxim 20 de ani. Instalațiile sunt din 1963. Noi stăm cu sufletul la gură iarnă de iarnă, să facem față avariilor. În momentul în care avem un primar care a mers în campanie, acum 2 ani de zile, și a văzut situația reală a RADET-ului și a cerut, în programul de guvernare, să poată să modernizeze cât de cât, să țină sistemul în funcțiune și să investească în el până când vor veni bani europene...

Toți colegii mei sunt disperați că în anul 2017 trebuia să fuzionăm, să devenim o singură entitate. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce se întâmplă, ce fac bucureștenii la iarnă, ce facem noi salariații că nu avem încă un statut clar. Ce facem la iarnă, când vor fi minus 10-15 grade și plesnesc conductele și populația rămâne fără căldură și apă caldă? De doi ani de zile se joacă alba-neagra, ba trece ELCEN la Primărie, ba nu trece, ba se face o singură societate, ba se face transfer, dar au trecut 2 ani de zile și nu s-a făcut nimic.'', a declarat Ioana Stoica, preşedintele Sindicatului Liber Independent din RADET, la România TV.

Citește și: PSD nu se lasă! Ce le cere partidul, instituțiilor statului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.