Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajament luat în direct la TV! Primul lucru pe care-l va face George Simion, dacă AUR va ajunge la guvernare în 2024

george Simion

Angajament luat în direct la TV!. Primul lucru pe care-l va face George Simion, dacă AUR va ajunge la guvernare în 2024

George Simion a găsit soluția pentru multinaționalele care fac bani în România, direcționați în afară: impozitarea prin lege a cifrei de afaceri.

Primul lucru pe care-l va face Guvernul AUR va fi impozitarea multinaționalelor cu 1%, a avertizat George Simion, la România TV, duminică seara.

„Impozitarea multinaționalelor trebuia făcută de mult timp de către Marcel Ciolacu, care a promis asta. Impozitarea cu 1% a multinaționalelor. Vrem șanse egale pentru antreprenorii români!

Avem lista – sunt cei care ne taie pădurile, companiile austriece, cei care ne fac drumurile, companii de asigurări, companiile de telefonie! Multe dintre hypermarketuri. Peste 150 de companii.

Afacerile românești, 93% dintre companiile din România, plătesc impozite, dar iată că sunt amendate! Angajații români plătesc cele mai mari impozite din UE, 47%”, a declarat George Simion, la România TV.

George Simion (AUR): „Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite!”

Liderul AUR a găsit explicația pentru gaura din bugetul național.

„De ce nu sunt bani la buget? România a cheltuit prea mult pentru războiul din Ucraina. Nu ni se spune! Pentru că în timpul pandemiei s-au furat bani! A existat comisia de anchetă la Parlament – izolete, spitale modulare, nu s-au folosit niciodată.

Vrem egalitate pentru români și străini! (…) Un impozit cu 1% (n.r. – pe cifra de afaceri) pentru toată lumea, cred că ar rezolva problema. Va fi prima măsură AUR, când va ajunge la guvernare.

Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite! Plătim cele mai scumpe prețuri la alimente!”, a mai comentat George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.