Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajat al ambasadei Franței, găsit mort în Bucegi

Mediafax
francez-decedat

Turistul francez în vârstă de 58 de ani, căutat de salvamontişti în Munţii Bucegi, a fost găsit decedat pe Jepii Mici, în partea inferioară.

Şeful Salvamont Buşteni, Laurenţiu Paraschiv, a declarat pentru Agerprescă trupul neînsufleţit va fi recuperat pe cale terestră. ''A fost găsit mort pe Jepii Mici, în partea inferioară. Ar fi căzut circa 80 de metri din potecă. Trupul va fi recuperat pe cale terestră'', a precizat Laurenţiu Paraschiv.

Ambasada Franţei în România a confirmat că cetăţeanul francez era angajat al misiunii diplomatice. "În legătură cu anunţul publicat de Salvamont România putem confirma că este vorba despre un angajat al Ambasadei Franţei în România. Precizăm că este o persoană în condiţie fizică bună, familiarizat cu regulile specifice ale urcatului pe munte, care a parcurs şi alte trasee montane din România", arăta sursa citată.

Conform datelor făcute publice, luni seară, de Salvamont Buşteni, bărbatul în vârstă de 58 de ani a plecat sâmbătă dimineaţă din Bucureşti şi a ajuns în staţiunea de pe Valea Prahovei cu intenţia de parcurge traseele Buşteni - Cabana Gura Diham, Cabana Mălăieşti, Vârful Omu, retur Babele, Sinaia sau Buşteni - Jepii Mici - Cabana Caraiman - Cabana Piatra Arsă - retur Sinaia gară.

Poliţia Prahova a fost anunţată despre dispariţia bărbatului luni după-amiază.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.