Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, trimiși să se autoizoleze

Mai mulţi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din ţară, care au fost plecaţi în străinătate sau au avut contact cu persoane venite din zone considerate de risc au fost trimişi să se autoizoleze, a anunţat compania, care precizează că decizia a fost luată pentru a se reduce riscul de contaminare, potrivit news.ro.

”Nu sunt suspecţi de coronavirus, măsura a fost luată preventiv”, au declarat reprezentanţii companiei.

Compania nu precizează despre câţi angajaţi este vorba şi nici care este starea de sănătate a acestora.

”În contextul epidemiologic actual generat de riscul infectării cu coronavirus, inclusiv la nivelul CE Oltenia se desfăşoară un plan de protecţie aprobat de conducerea companiei, în concordanţă cu legislaţia naţională şi măsurile stabilite la nivel guvernamental. Pentru menţinerea condiţiilor de siguranţă a propriilor angajaţi, se respectă toate măsurile de prevenire şi de protecţie, de la cele preventive de igienă, până la acordarea unei perioade de repaus, anterior începerii activităţii, pentru salariaţii care s-au deplasat sau au avut contact cu persoane venite din zonele înregistrate cu risc de infectare din afara ţării, în aşa fel încât să se reducă la minimum riscul de contaminare pentru personalul activ”, a anunţat Complexul Energetic Oltenia, într-un comunicat pe site-ul său.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

Salariaţii se află acum în autoizolare.

”Respectivii salariaţi se află în autoizolare preventivă sau recomandată, fără să fi fost necesară intervenţia forţelor de ordine, aşa cum în mod fals este informată opinia publică prin intermediul unor canale media locale”, mai arată compania.

CE Oltenia are circa 13.000 de angajaţi.

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri deţine 77,15% din acţiunile companiei, în timp ce Fondul Proprietatea controlează 21,55% din acţiuni. Restul acţiunilor aparţin Electrocentrale Grup (0,84%) şi Societăţii pentru Închiderea – Conservarea Minelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.