Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajați din Dolj acuzați de neglijență în serviciu, după ce o pacientă a dispărut din unitate

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
spital

Angajații Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova sunt acuzați de neglijență în serviciu de familia unei paciente care a dispărut din unitatea medicală în urmă cu 11 zile. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, anunță MEDIAFAX.

Femeia, în vârstă de 61 de ani, din localitatea Melinești, județul Dolj, era internată în Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova, iar în 30 ianuarie reprezentanții instituției au anunțat Poliția că pacienta a dispărut.

Citește și: Isărescu despre repatrierea rezervei de aur: ‘vom respecta legea, așa cum a votat Parlamentul’

Potrivit IPJ Dolj, rudele femeii au depus plângere împotriva angajaților spitalului, pe care-i acuză de neglijență în serviciu.

„La data de 30 ianuarie a.c., politiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați de angajați ai unui spital din Craiova cu privire la faptul că o femeie de 61 de ani, din Melinești, a părăsit locația respectivă, plecând într-o direcție necunoscută. În această cauză a fost primită o plângere penală, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de neglijență în serviciu, urmând ca în funcție de materialul probator administrat să fie dispuse măsuri corespunzatoare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Citește și: Liviu Dragnea, supus torturii în închisoare

Femeia este căutată în continuare, iar polițiștii cer ajutor populației.

„Este vorba de Olteanu Maria, de 61 de ani, din Melinești. Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 metri înălțime, greutate aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat. La momentul plecării, femeia purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.

Persoanele care au informații care pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.