Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajaţii CET Iași au declanşat un protest spontan

CNN
protest, ucraina
Potrivit unui comunicat de presă, imediat ce a aflat de revendicările angajaţilor, primarul Mihai Chirica s-a deplasat la faţa locului pentru a găsi împreună cu salariaţii şi conducerea SC Termo-Service SA cele mai bune soluţii legale de rezolvare a revendicărilor. Ţinând cont şi de întâlnirile şi discuţiile anterioare pe care primarul Mihai Chirica le-a avut cu conducerea SC Termo-Service SA, precum şi cu reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, s-au conturat două soluţii, care vor fi supuse la vot în următoarea şedinţă de Consiliu Local, de la finalul acestei luni.

Prima variantă este încadrarea salariaţilor de la CET într-o grupă profesională superioară de muncă. A doua soluţie este o creştere salarială lunară de 6,5%, care va fi aplicată încă din luna aprilie, de care să beneficieze atât angajaţii CET cât şi alte categorii de salariaţi din cadrul companiilor subordonate municipalităţii, potrivit prevederilor legale.

"Sunt total de acord cu creşterile salariale pentru angajaţii din sectorul energetic şi nu numai atâta vreme cât legile şi resursele financiare ne permit acest lucru. Nu pot promite decât ceea ce îmi stă în puteri, dar avem soluţii corecte atât pentru majorări salariale, cât şi pentru condiţii de muncă mai bune. Sper ca în acest fel şi angajaţii din toate instituţiile subordonate municipalităţii să îşi îndeplinească, cu maximă responsabilitate, atât cerinţele profesionale, cât şi datoria pe care o au faţă de comunitatea ieşeană", a declarat, prin intermediul comunicatului de presă, primarul Mihai Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.