Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajaţii SAJ Vrancea, protest în curtea unității

Facebook
coronavirus ambulanta

Circa 20 de angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea au protestat miercuri la sediul instituţiei faţă de mai multe drepturi promise de guvernanţi şi o salarizare corespunzătoare, protestul fiind dedicat celor doi ambulanţieri de la Suceava care au decedat ca urmare a îmbolnăvirii cu COVID-19, precum şi colegilor care s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2.

"Aproximativ 20 de persoane au protestat astăzi la sediul instituţiei noastre. Toţi se aflau în timpul liber şi activitatea Serviciului de Ambulanţă nu a fost niciun moment întreruptă. Alţi colegi împreună cu liderii noştri sindicali s-au alăturat colegilor care au protestat la Bucureşti", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Lovitură de teatru: LIDL cedează: Mutarea făcută de gigantul german pe piața din România

Protestul ambulanţierilor vrânceni s-a desfăşurat sub sloganul "Ne-am săturat de indiferenţă!" şi "Ne-aţi folosit şi ne-aţi minţit. Reparaţi ce aţi greşit!".

Scopul declarat al protestului a fost acela de a sensibiliza politicienii din România pentru activitatea pe care aceştia o desfăşoară cu profesionalism, sperând ca prin această acţiune decidenţii să îşi îndrepte atenţia către ei şi să le rezolve favorabil doleanţele, printre care se numără acordarea stimulentului de risc pentru COVID-19 şi statutul personalului profesionist operativ de intervenţie din serviciile de ambulanţă judeţene şi al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.